Dé professionalisering van jullie commerciële organisatie

Sales Management as a Service, dat is exact wat je mag verwachten wanneer je ons inschakelt. Door in te zoomen, via de vier onderdelen in ons concept, kunnen we pragmatisch een professionele verbetering doorvoeren. Nodig ons uit voor een kennismaking om in kaart te brengen waar jullie kansen op professionalisering liggen.

Sales Marketing as a Service

Interim

Tijdelijke invulling van een commerciële functie. Dit kan zijn Sales Manager, Accountmanager of zelfs Tender manager. Altijd met oog voor groei in omzet & ontwikkeling.

Consultancy

Door uit te zoomen en kritisch te kijken naar de huidige organisatie en werkwijze o.b.v. Mens, Strategie, Uitvoering en Budget zijn wij in staat om samen een pragmatisch plan voor professionalisering op te stellen. Na het opstellen is het tevens mogelijk om voor de daadwerkelijke uitvoering te zorgen.

Coaching & Ontwikkeling

Van een ééndaagse commerciële communicatietraining tot het ontwikkelen van een Sales Academy, alles is toepasbaar. Dit is altijd gebaseerd op salesvaardigheden, de kracht van jullie mensen & business én de klantbehoefte. Geen trucjes of techniekjes, maar échte ontwikkeling op vaardigheden, houding & gedrag.

Recruitment / Detachering

Mét meerwaarde voor opdrachtgever en kandidaat. Ons detacheringstraject onderscheid zich van alle andere door gebruik te maken van ons unieke talententraject. Voor zowel Accountmanagers, Salesmanagers als Tendermanagers, ze worden allemaal meegenomen in een uniek en voor hen ontwikkeld programma. In dit programma ontwikkelen wij hen van talent naar professional terwijl ze effectief binnen jullie organisatie zorgen voor groei en professionalisering. 

Wij helpen deze bedrijven in de professionalisering van hun commerciële organisatie

Vacatures

Zit er iets voor je tussen?

fulltime

Inside Sales

Omgeving Veghel/Helmond

€ 2.500 - € 3.500

Jaarcontract

Fulltime

Accountmanager After Sales

Verschillende rayons

Marktconform salaris, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering

Fulltime

Fulltime

Accountmanager

Benelux

Uitstekend salaris en bonusregeling

Jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd

FULLTIME / PARTTIME

Account Manager binnendienst

Boxtel

Marktconform salaris en goede voorwaarden

Jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd

FULLTIME

Account Manager

Flexible working location

Competitive salary with a generous commission

Contact

Kunnen we je ergens mee helpen? 

Heb je een vraag? Bel of mail ons dan gerust! Lijkt het je interessant om je aan te sluiten bij onze talentenpool? Vul dan het contactformulier in. We nemen dan spoedig contact met je op!

contactformulier